ELAZIĞ / MERKEZ - Dumlupınar İlkokulu

Dumlupınar İlkokulu

Adres
İZZET PAŞA MAH. KAZIM BAYER CAD. DUMLUPINAR ORTAOKUL BLOK NO: 19/1 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
-Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, -Çağdaş, demokratik ve lâik -Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, -Değişim ve gelişime açık -Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, -Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, -Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, -Yaratıcı ve üretken, -Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, -Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
-Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri -Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları, -Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, -Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, -Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, -Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, -Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
Yapım aşamasındadır.
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim